index - Watersnijtechniek Rijssen

watersnijtechniek
Ga naar de inhoud

index

Zoals u wellicht al gehoord heeft, hebben wij besloten te gaan fuseren met Gelria Pakking BV
Na uitgebreide gesprekken en ontwikkelingsplannen hebben wij besloten om onze krachten te bundelen en daarmee de dienstverlening te verbeteren.
Met de uitgebreide kennis van Gelria Pakking BV en de krachtige ervaring van Watersnijtechniek Rijssen zien wij een perfect totaalpakket voor de toekomst.

Gelria Pakking biedt de hoogst mogelijke service aan diverse industrie├źn in Nederland en het buitenland en door de jaren heen hebben ze een reputatie
opgebouwd van een pakkingspecialist.
Gelria Pakking bestaat al meer dan 80 jaar en heeft voor de toelevering al heel wat bewerking in huis, zoals Stansen, Snijden, Frezen, Ponsen, Lijmen/Lamineren,
3d printen en tevens al wat jaren actief op het gebied van Watersnijden.
 
 
Per 1 maart 2024 zal de fusie rond zijn en zullen we doorgaan onder de naam Watersnijtechniek Rijssen, als handelsnaam van Gelria Pakking B.V.
Zoals u van ons gewend bent zal u door ons professioneel worden geholpen bij al uw vraagstukken op het gebied van toelevering.
De dagelijkse leiding zal in handen blijven van Jan Willem Goorman, uw contactpersonen binnen de organisaties blijven vooralsnog gelijk.

Vanaf 1 maart 2024 zal Watersnijtechniek Rijssen te Laren op houden te bestaan en alle werkzaamheden zullen vanaf dat moment uitgevoerd worden
onder de nieuwe handelsnaam: Watersnijtechniek Rijssen, vanuit de machinewerkplaats aan de Lonnekerbrugstraat 81, 7547 AJ te Enschede.
 
 
Watersnijtechniek Rijssen dankt een ieder voor het vertrouwen in de afgelopen 18 jaar en gaat met vol vertrouwen de toekomst tegemoet.
 
Bij vragen staan wij graag voor U klaar.
Terug naar de inhoud